Amennyiben nem áll rendelkezésre elegendő anyagi forrás targonca vásárlásra vagy csak nem szeretne tőkét kivonni vállalkozásából, akkor is van megoldás. Kedvező kondíciók és rugalmas ügyintézés mellett veheti igénybe  finanszírozó partnerünk által nyújtott hitel konstrukciókat.

Nagyon előnyös targoncát hitelre vásárolni mert a beruházás nem nem terheli meg a kisebb cégeket sem. Kiemelten fontos, hogy a nagy banki hitelekhez képest elenyésző papírmunka vár ránk és nem kell egy regény hosszának megfelelő apróbetűs részt értelmeznünk. Az úgynevezett hitelbírálat 1-2 napon belül elkészűl anélkül, hogy személyesen fel kellene keresnünk a pénzintézményt.

Első lépésként el kell küldeni a cégkivonatot és a legfrissebb mérleget illetve főkönyvet amit továbbítunk a finanszírozó felé. A kapott anyagból elkészül a hitelbírálat, majd pozitív eredmény esetén egy-két napon belül a hitelszerződést postai úton megküldik aláírásra. Az aláírt szerződést postai úton vissza kell küldeni a pénzintézetnek és a papírmunkával máris végeztünk. Targonca hitel esetén az induló befizetés min 35%+a teljes ÁFA és választható futamidő min 12 hónap vagy maximum 36 hónap. természetesen forint alapú finanszírozásról beszélünk így kockázatról nem beszélünk.

A kezdőrészlet megfizetését követően a targonca szállítható. 

Pontos kalkulációért kérjük lépjen kapcsolatba velünk.