Cégünk 1990 óta foglalkozik új és használt targoncák adás-vételével, javításával, bérbeadásával és alkatrész kereskedelemmel.

Miért érdemes a Pannon-Targ Kft.-től vásárolni?

100 %-ban magyar tulajdonú a cég.

Az elmúlt időszak tapasztalatainak köszönhetően, felkészültek vagyunk minden típusú targonca javítására, értékesítésére és alkatrész beszerzésére.

Miért érdemes használt targoncát a Pannon-Targ Kft.-től vásárolni?


Használt targoncáink kizárólag direkt importból származnak. Mivel az importőr a Pannon-Targ Kft. így a nagykereskedések és közvetítők jutalékától mentes, jelentősen kedvezőbb árakon tudjuk targoncáinkat értékesíteni. Használt targoncákat elsősorban Japánból importáljuk.Állandó raktárkészletünket weboldalunkon folyamatosan nyomon követheti. RAKTÁRKÉSZLET Amennyiben raktárról nem tudjuk kiszolgálni, külföldi beszállítóinkhoz fordulunk ahol minden bizonnyal megtaláljuk az Ön igényeinek megfelelő targoncát. Folyamatosan szállítunk, így Önnek egyedi rendelés esetén sem kell felárat fizetni a szállítás miatt.
Az általunk értékesített targoncákhoz alkatrészt raktárról vagy 1-2 napos szállítási határidővel tudunk szállítani, továbbá szervizhátteret biztosítunk. A gép életkorától vagy egyéni elképzeléstől függően 0-3-6-9 hónap garanciát vállalunk az általunk értékesített használt targoncákra. A garancia a teljes gépre vonatkozik. Meghibásodás esetén szervizautónk a helyszínre megy és a lehető legrövidebb időn belül a hibát kijavítja. Amennyiben a javítás hosszabb ideig tart, garancia időn belül ingyen bérgépet biztosítunk. Minden targoncát műszakilag és munkavédelmileg felkészített állapotban adunk át. A felkészítés alkalmával átvizsgáljuk, és szükség szerint javítjuk: a fékrendszert, hidraulikarendszert, emelőszerkezetet, motort-váltót és futóműveket.Miért érdemes targonca alkatrészt a Pannon-Targ Kft.-től vásárolni?Jól tudjuk, hogy a használt targonca mellé csak ritkán adnak alkatrész katalógust, így a targonca alkatrész beazonosítása meglehetősen nehézkes. Létrehoztunk egy új oldalt TARGONCA ALKATRÉSZ amit folyamatosan bővítünk és igyekszünk minél pontosabb leírást adni a keresett targonca alkatrész tulajdonságait , méreteit illetően. Bizonyos alkatrészeket raktárról szállítunk vagy 24-48 órán belül.
Az alkatrészeket közvetlenül Európai és Kínai nagykereskedésekből szállítjuk repülőn nagyob súly esetén közúton. Sürgős alkatrész igény esetén akár 24 órán belül átvehető az alkatrész telephelyünkön vagy továbbpostázzuk a megadott címre.


Az új targonca alkatrészek mellett bizonyos esetekben felújított vagy bontott alkatrészeket is be tudunk szerezni cserdarabbal vagy anélkül. A felújított alkatrészeket a drága új alkatrészek kiváltására ajánljuk mint pl:elektromos motorok, forgórészek, vezérlő panelek,konverterek stb... Amennyiben Önnek problémát okoz a meghibásodott alkatrész beazonosítása, mi segítünk! A gép pontos adatai alapján esetleg fénykép alapján beazonosítjuk a szükséges targonca alkatrészt rövid időn belül.

Mit csináljon, ha nincs targoncája és nem éri meg beruháznia a kevés rakodási feladatok miatt? A megoldás BÉRLET!

Megtaláljuk a megfelelő targoncát az Ön feladatainak elvégzéséhez. Nem lesz gondja a szállításra sem, Ön csak megadja a címet, mi leszervezzük Ön helyett.

Ha felkeltettük érdeklődését, vagy bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal.
Üdvözlettel: Pannon-Targ Kft